У Києві невідомий скоїв розбійний напад на пункт обміну валют: відео

У Києві невідомий скоїв розбійний напад на пункт обміну валют: відео

Фото: Поліція Києва / Facebook

Чоловік погрожував касирці канцелярським ножем.

У Києві невідомий скоїв розбійний напад на пункт обміну валют.

Чоловік погрожував касирці канцелярським ножем.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"До поліції звернулась касир пункту обміну валют на вулиці Юрія Іллєнка із повідомленням про те, що невідомий вимагав готівку та погрожував ножем. Однак, не отримавши грошей, втік. За адресою прибула слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції", - йдеться у повідомленні поліції.

Як розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальника Шевченківського управління поліції Віталій Чернишенко, задля розшуку зловмисника в Києві була введена спеціальна поліцейська операція.

"Ми встановили, що невідомий зайшов до приміщення обмінника, де почав погрожувати канцелярським ножем співробітниці. І вона не розгубилась – швидко зреагувала та натиснула на кнопку виклику охорони. Не отримавши бажаного, злочинець втік. У ході оперативно-розшукових заходів нам вдалось встановити особу зловмисника. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше судимий за крадіжку 51-річний мешканець Київської області. Крім того, під час слідчих дій ми вилучили речові докази – канцелярський ніж та одяг", - розказав Чернишенко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, поки водій бився із сусідом, троє підлітків у Києві викрали його машину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація