У Києві невідомі надягли хлопцю мішок на голову, затягнули до автомобіля та поїхали: фото

Столичні патрульні за лічені хвилини виявили й затримали викрадачів людини.

У Києві невідомі особи затягнули хлопця до автомобіля та поїхали. Патрульні за лічені хвилини виявили й затримали викрадачів.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

"Нещодавно на лінію 102 надійшло повідомлення про викрадення людини. Заявниця стала очевидцем того, як декілька невідомих чоловіків побили та, одягнувши мішок на голову хлопцеві, заштовхали його до автомобіля Kia й поїхали у невідомому напрямку", — йдеться у повідомленні.

Жінка запам'ятала номер авто та прикмети незнайомців, про що відразу повідомила поліцію. Розпочалися його пошуки.

За кілька хвилин автопатруль у складі Тимура Волкова та Артема Літовчука помітили транспортний засіб за орієнтуванням.

Автомобіль з імовірними викрадачами вдалося зупинити на проспекті Голосіївському. У салоні перебували п'ятеро осіб.

Інспектори затримали ймовірних злочинців. В салоні також був потерпілий, який одразу звернувся до патрульних по допомогу й повідомив, що його викрали та везуть до лісу.

Під час поверхневої перевірки автомобіля під сидінням водія у сумці, а також у бардачку транспортного засобу, інспектори виявили два предмети, схожі на зброю.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Дарницького управління поліції для з'ясування усіх обставин і надання кваліфікації діям затриманих.

Нагадаємо, у Києві патрульні розшукали викраденого чоловіка та затримали одного з причетних до злочину за планом "Перехоплення". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація