У Києві невідомі кинули вибухівку під двері магазину

За непідтвердженими даними, невідомий підірвав гранату біля магазину Vodafone.

У Києві на проспекті Перемоги, в районі метро "Політехнічний інститут" вночі прогримів вибух біля магазину мобільної мережі Vodafone.

Про це повідомили у столичному відділі комунікації поліції.

"Інцидент стався приблизно о 1-й годині ночі. У результаті пошкоджене скло, вхідні двері та ролет приміщення та сусідніх кіосків", - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, постраждалих внаслідок події немає.

Оперативники оглянули територію, де стався вибух, і вилучили речові докази, які направлені на експертизу. Наразі триває пошук підозрюваних та з'ясування мотивів підриву, інцидент кваліфікували як хуліганство, за що передбачено до 7 років в'язниці.

Як повідомляє "Киев Оперативный" на своїй сторінці у Facebook, невідомий чоловік кинув під двері магазину, імовірно, гранату.

Нагадаємо, 20 червня на Хрещатику сталося масштабне займання. Будівля, яка спалахнула, розташована на розі Хрещатика та Богдана Хмельницького навпроти ЦУМу. У ній розташовані точки громадського харчування та магазини, а поруч стоїть Печерський суд. Рятувальники загасили полум'я пізно ввечері. Унаслідок пожежі згоріли будівельні матеріали, перегородки та перекриття між другим та третім поверхами та дах будівлі. Крім того, є загроза часткового руйнування будівлі. Під час гасіння пожежі загиблих та травмованих не було.

Повʼязані теми:

Наступна публікація