У Києві натовпом побили ветерана бойових дій на Донбасі після його камінг-ауту

У Києві натовпом побили ветерана бойових дій на Донбасі після його камінг-ауту

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Нападники били чоловіка в пах, у голову, а потім ногами.

У Києві п’ятеро невідомих напали на ветерана бойових дій на Донбасі Василя Давиденка. Нещодавно той публічно заявив, що є геєм.

Про це заявив співробітник організації з підтримки ЛГБТ-людей "Точка опори", ветеран бойових дій на Донбасі Віктор Пилипенко.

"П’ятеро радикалів-гомофобів підстерегли нашого побратима під його домом і напали. Напали через його камінг-аут. Василь розповідає, що все відбулося дуже швидко, сказали: "Думав, ми не дізнаємося, де ти живеш, п...ар?"", - пише Пилипенко.

Він розповів, що нападники били в пах, у голову, а потім ногами.

"Б’ючи в корпус порвали його спеціальний пояс-корсет для хребта, покаліченого під час війни. Потім вони дуже швидко зникли. Василь сміявся, коли розповідав: "Бігли так, ніби мільйон доларів вкрали"", — додав Пилипенко.

За його припущенням, адресу проживання чоловіка міг розкрити хтось з місця його роботи – там колеги влаштували Давиденку тихий бойкот після його камінг-ауту.

В цю суботу п'ятеро ради-калів - гомофобів підстерегли нашого побратима, ветерана Василь Давиденко під його домом і...

Опубліковано Viktor Pylypenko Неділя, 29 вересня 2019 р.

Нагадаємо, раніше стався напад й на самого Пилипенка. ЛГБТ-активіста і ветерана батальйону "Донбас" побили під час пам'ятних заходів із вшанування захисників України в Києві. На нього біля Стіни пам'яті на Михайлівській площі напав колишній військовий товариш.

Заступник мера Сум оскандалився через допис про концтабори для ЛГБТ

Заступник мера Сум оскандалився через допис про концтабори для ЛГБТ

Повʼязані теми:

Наступна публікація