У Києві "накрили" стриптиз-клуб, в якому надавали сексуальні послуги

У Києві "накрили" стриптиз-клуб, в якому надавали сексуальні послуги

У Києві "накрили" стриптиз-клуб, в якому надавали сексуальні послуги

Стрип-клуб, бордель / Фото: Національна поліція України

Бордель організували дві жінки.

У Києві на Подолі викрили стриптиз-клуб, у якому надавали сексуальні послуги.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції столиці.

"Слідчі Подільського управління поліції спільно з працівниками управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва викрили діяльність стриптиз-клубу, де жінки надавали клієнтам сексуальні послуги. На момент прибуття працівників поліції у закладі перебувало шість дівчат, які за свої послуги брали від півтори тисячі гривень, половину з яких віддавали організаторам", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначають, що бордель організували дві жінки. Вони вербували дівчат для проституції, а самі виступали сутенерками у цій справі. Після проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили чорнові записи, гроші, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, робочу та рекламну документацію.

Поліція затримала 31-річну організаторку та 35-річну співорганізаторку. Одна з них вже відбувала умовний термін за сутенерство. Наразі їм загрожує до семи років позбавлення волі. Суд обрав для жінок запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, у січні в іспанському місті Гранада поліція звільнила п'ятьох громадянок України і Росії, яких змушували займатися проституцією у одному з клубів Гранади. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація