У Києві "накрили" групу наркоділків з грішми і боєприпасами

У Києві "накрили" групу наркоділків з грішми і боєприпасами

У Києві "накрили" групу наркоділків з грішми і боєприпасами

У Києві затримали наркоділків / Фото: Прокуратура міста Києва

Їм вже оголосили підозру.

У Києві затримали групу наркоторговців, яка займалася виготовленням і збутом наркотичних речовин в особливо великих розмірах.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва. 

Зазначається, що ділки здійснювали виготовлення та збут прекурсорів фенілнітропропен та псевдоефедрин в особливо великих розмірах з метою їх подальшого використання для виготовлення психотропних речовин.

"За результатами проведення санкціонованих обшуків у фігурантів провадження вилучено обладнання для виготовлення прекурсорів та психотропних речовин, близько 4,4 кг фенілнітропропену, інші прекурсори в особливо великих розмірах, марихуану. Крім того, у зловмисників вилучили станок для виготовлення патронів, більше 1 тисячі перероблених патронів та куль, а також грошові кошти у сумі 1,7 млн гривень, здобуті злочинним шляхом", - йдеться у повідомленні. 

У КИЄВІ ЗАТРИМАЛИ ГРУПУ НАРКОДІЛКІВ, У НИХ ВИЯВИЛИ ПОНАД 4,4 КГ ПРЕКУРСОРІВ, 1,7 МЛН ГРН ТА ПОНАД 1 ТИС БОЄПРИПАСІВ...

Опубликовано Прокуратура міста Києва Понедельник, 4 марта 2019 г.

П'ятьом особам оголосили підозру, наразі вирішується питання обрання для них запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, київські правоохоронці затримали кримінальних авторитетів, які влаштували "сходку" в одному з ресторанів Києва.

Повʼязані теми:

Наступна публікація