У Києві на вихідні перекриють вулиці через марафон. Інфографіка

У Києві на вихідні перекриють вулиці через марафон. Інфографіка

Фото: Shutterstock

Рух почали обмежувати ще від вечора п'ятниці.

У вихідні, 5-6 жовтня, у центрі столиці буде обмежений рух транспорту через проведенням Київського міжнародного марафону 10th Wizz Air Kyiv City Marathon. Зміни торкнуться також маршрутів громадського транспорту

ТСН.ua підготував інфографіки про обмеження руху в Києві. На перерахованих вулицях буде обмежено рух усіх видів транспорту, зокрема громадського та велосипедного.

Фото: ТСН.ua
Фото: ТСН.ua

Карта маршруту міжнародного марафону виглядає так:

Фото: facebook.com/kyivmarathon

Зазначимо, що 4 жовтня, у районі Софійської площі розпочалися підготовчі роботи, тому ще від 21:00 обмежено рух Володимирським проїздом, вулицями Алли Тарасової та Малою Житомирською. Розблоковано рух цими вулицями буде вже у неділю, 6 жовтня, о 22:00.

Нагадаємо, на початку вересня одну з центральних вулиць столиці перекрили задля модного показу. Молоді дизайнери показали свої вбрання на пішохідному переході біля Мистецького Арсеналу. Мета - привернути увагу до того, що на дорогах України за рік гине близько трьох тисяч людей. Модні експерти вважають, що стильний одяг зі світловідбивними вставками може врятувати сотні життів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація