У Києві на "трасі смерті" в ДТП загинули дві людини

Правоохоронці з’ясовують причини аварії.

В Оболонському районі Києві на Гостомельському шосе, яке в народі називають "трасою смерті" через часті аварії, близько о пів на сьому годину ранку 6 березня сталася чергова ДТП. У ній загинули дві людини.

"Наразі поліцейські встановлюють обставини та причини  зіткнення автомобілів "Рено" та "Шевроле". У автопригоді загинули двоє пасажирів, інші учасники дорожньо-транспортної пригоди отримали тілесні ушкодження різного ступеню, їх госпіталізовано до лікарні", - повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Один з автомобілів унаслідок аварії перевернувся та повністю згорів.

"На місце події негайно прибули працівники відділення 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Внаслідок зіткнення Chevrolet Lacetti та Renault Laguna в першому авто було затиснуто три особи. Бійці за допомогою гідравлічного електричного інструменту деблокували одного потерпілого та передали фахівцям медичної допомоги, а також деблокували тіла ще двох чоловіків. Водія та пасажирку автомобіля Renault Laguna медики оглянули на місці, потерпілі від госпіталізації відмовились", - повідомили в Головному управлінні ДСНС України у м.Києві.

На місці працює слідчо-оперативна група.

"Після завершення перевірки події буде надана правова кваліфікація", - зазначили в поліції.

Видання dtp.kiev.ua пише, що через ДТП трасою був паралізований рух транспорту. Шматки автомобілів після аварії розкидані на всій дорозі.

Журналіст ТСН.ua з місця події передає, що деяким водіям у заторі довелося стояти до години.

Трасса смерти... Серьёзное #ДТП на Гостомельском шоссе: Есть погибшие и пострадавшие. Движение парализовано. Куски авто разбросаны по всей дороге. На месте куча полиции, несколько бригад медиков и бойцы ГСЧС

Опубліковано dtp.kiev.ua Пʼятниця, 5 березня 2021 р.

Нагадаємо, у Польщі перекинувся автобус із 57 українцями. Шестеро людей загинули, 34 - отримали травми різних ступенів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація