У Києві на станціях метро запрацювали банкомати та термінали

У Києві на станціях метро запрацювали банкомати та термінали

Фото: УНІАН

Нині зняти гроші або здійснити інші банківські операції можна на трьох станціях, проте до Нового року їхня кількість зросте.

У Києві на декількох станціях метро запрацювали перші банкомати та термінали.

Про це повідомили у прес-службі "Київського метрополітену".

"ПриватБанк запустив свої банкомати та термінали самообслуговування в холах центральних станцій київського метро: "Хрещатик", "Театральна" та "Арсенальна". Сьогодні на цих станціях працюють банкомати ПриватБанку та 9 терміналів самообслуговування, які дозволяють робити платежі та будь-які інші банківські операції", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що незабаром ще 52 банкомати та 149 терміналів самообслуговування запрацюють на 47 станціях метро.

"Пасажири столичного метро отримали довгоочікувану можливість користуватися банківськими послугами дорогою на роботу або додому. Незважаючи на те, що реалізація цього потрібного людям проекту через технічні труднощі тривала більше року, ми разом із керівництвом метрополітену сподіваємося завершити обладнання банківськими комплексами всіх найбільших станцій підземки до Нового року", - заявив керівник напрямку "Роздрібний бізнес" ПриватБанку Олексій Шабан.

Друзі! На станціях метро запрацювали банкомати! *** ПриватБанк запустив свої банкомати та термінали самообслуговування в...

Опубликовано КП "Київський метрополітен" Среда, 12 декабря 2018 г.

Нагадаємо, раніше Київський метрополітен почав продавати фірмові сувеніри. Найдорожчий обійдеться у 360 гривень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація