У Києві на Софійській площі завершили збирати головну ялинку країни

У Києві на Софійській площі завершили збирати головну ялинку країни

Фото: ТСН.ua

Вперше ялинка у столиці штучна.

У Києві на Софійській площі завершили збирати головну ялинку країни. Вперше вона у нас штучна. Попереду найцікавіше - оздоблення та прикрашання.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Як розповідає кореспондентка ТСН Наталка Гончарова, працівники, які встановлюють ялинку, кажуть, все іде за планом. Окрім того, що їм холодно. 

"Вже вставили 500 тисяч гілок. Вийшла вона, як і планувалося, 31 метр висотою і 97 тонн вагою. На верхівку капелюха вже теж одягли. Збирали її виключно чоловіки", - йдеться у сюжеті.

Працівники додали, що сьогодні закінчили монтувати зелень і будуть вішати гірлянду, але засвічувати ще не планують.

"А от до прикрашання іграшками долучаться і жінки. Я, до речі, щойно, як розмотували, побачила колір гірлянди, який нам не розкривали. Їх два. Білий холодний і зелений. Закінчити прикрашати мають 15 грудня, а запалять 19. Свято вже близько. Лишилося трішечки почекати", - каже кореспондентка ТСН.

На Софійській площі завершили збирати головну ялинку країни: чи здивує вона киян цього року

На Софійській площі завершили збирати головну ялинку країни: чи здивує вона киян цього року

Нагадаємо, офіційне засвічення головної ялинки країни відбудеться без традиційного параду, але з дотриманням усіх карантинних обмежень та з веденням онлайн-трансляції.

До слова, лікарка-епідеміологиня Катерина Сояк розказала ТСН.uaяк поводитися на новорічно-різдвяні свята, щоб зменшити ризик інфікуватися, якщо люди все ж підуть з дітьми на ялинку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація