У Києві на Північному мосту в Дніпро впав МАФ: стали відомі подробиці

У Києві на Північному мосту в Дніпро впав МАФ: стали відомі подробиці

На Північному мосту в воду впала металева конструкція / Фото: Скріншот

У Києві на Північному мосту з крана-маніпулятора в воду впала металева конструкція.

В столиці на Північному мосту водій крана-маніпулятора скоїв ДТП та зник з місця події. З транспортного засобу у воду впала металева конструкція.

Про це повідомили в патрульній поліції Києва.

Як стало відомо, на Північному мосту з крана-маніпулятора у воду впала металева-конструкція. В соцмережах користувачі відразу припустили, що хтось таким чином вирішив викинути сміття.

Проте згодом з’ясувалося, що з крана-маніпулятора впала металева-конструкція. Після цього водій транспортного засобу втік з місця ДТП. Однак його розшукали правоохоронці.

“Патрульні за допомогою інформаційних баз та камер відеоспостереження оперативно розшукали 37-річного порушника. Чоловік пояснив, що причиною ДТП став ненадійно закріплений вантаж, який перекинувся під час руху. Поліцейські склали на водія протоколи за ст. 122-4 (“Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди”), ст. 124 (“Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП та викликали слідчих”, - розповіли в патрульній поліції столиці.

Нагадаємо, що під Києвом сталася ДТП за участі п’ятьох автівок. Внаслідок чого постраждали діти.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація