У Києві на парковці розстріляли позашляховик

У Києві на парковці розстріляли позашляховик

Невідомі відкрили стрілянину по автомобілю на парковці

У Солом‘янському районі міста Києва невідомі відкрили вогонь по автомобілю Nissan, який був припаркований біля майданчика магазину на вул.Сурікова, 3. Про це повідомляє спільнота "Київ оперативний" у соцмережі Facebook.

Після стрілянини у Києві ввели оперативний план-перехоплення "Сирена", який спрямований на розшук та затримання злочинців.

Як передає кореспондент ТСН, водій у стрілянині не постраждав, проте перебуває у шоковому стані – оприлюднювати своє ім'я не хоче.
На авто напали на парковці супермаркета, коли машина почала рух. Водій намагався втекти, але не впорався із кермуванням і влетів у ґанок магазину. Нападники стріляли по вікнах.
Стрільців поліція шукає - оголосила план перехоплення у Києві та області. Подробиць інциденту та тип зброї – травматична чи вогнепальна – не повідомляють.
За непідтвердженою інформацією, нападники викрали з авто сумку з грошима.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Сумщині розстріляли автомобіль співробітника фірми, яка охороняє нафтопроводи. Нападники випустили в авто 23 кулі, власник машини у цей час був у салоні, але він вижив.

Кореспондент ТСН Олена Мацюцька

Стрілянина у харківському супермаркеті: охоронець застрелив відвідувача з ножем

Стрілянина у харківському супермаркеті: охоронець застрелив відвідувача з ножем

Повʼязані теми:

Наступна публікація