У Києві на Оболоні сталася різанина через прохання не смітити

Нападник раніше вже мав проблеми із законом.

Удень 10 вересня Оболонському районі столиці киянин отримав декілька ножових поранень у спину через зроблене зауваження. Нападника, який намагався втекти, затримали, а постраждалого ушпиталили. Нині його життю нічого не загрожує.

Про це розповіли у пресслужбі поліції Києва.

Відомо, що по обіді в житловому дворі компанія чоловіків розпивала спиртні напої. До них підійшов потерпілий і попросив не смітити й поводитися пристойно. Між ними виникла словесна перепалка, у результаті якої один із чоловіків вдарив декілька разів ножем у спину 56-річного киянина.

Після цього зловмисник втік з місця події. Утім, оперативникам вже вдалося затримали його. Нападником виявився 54-річний мешканець Києва, який раніше мав проблеми із законом.

Щодо постраждалого, його одразу ушпиталили і наразі його життю нічого не загрожує. Поліція вже розпочала кримінальне провадження, речові докази направлено на експертизу. Нападникові загрожує до 15 років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше на Київщині жінка під час сварки вдарила ножем у серце колишнього чоловіка. Розпиваючи спиртні напої, між експодружжям виникла сварка. Зі слів громадянки, після вживання алкоголю чоловік кудись пішов, а вона лягла спати та коли той повернувся - почав її бити. 

Кинув у колодязь і штрикав ножем: від нападу батька ледь не загинули діти на Черкащині

Кинув у колодязь і штрикав ножем: від нападу батька ледь не загинули діти на Черкащині

Повʼязані теми:

Наступна публікація