У Києві на Оболоні нахабні молодики побили двох чоловіків і жінку

У Києві на Оболоні нахабні молодики побили двох чоловіків і жінку

У Києві на Оболоні нахабні молодики побили двох чоловіків і жінку

Фото: pixabay.com

Місцеві мешканці зробили зауваження неповнолітнім, які пили спиртні напої і лаялися у їхньому дворі.

У Києві сталася бійка між неповнолітніми порушниками громадського порядку і місцевими мешканцями, внаслідок якої постраждали три людини.

Про це повідомляє "112 Україна" із посиланням на Оболонське управління Національної поліції Києва.

Подія сталася у дворі будинку на вул. Тимошенка в Оболонському районі столиці. Учасники бійки застосували газовий балончик і так звану "трояндочку".

Неповнолітні хлопці розпивали спиртні напої, палили і лаялися у дворі будинку, при чому робили це не вперше. До молодиків підійшла місцева мешканка, зробила їм зауваження, але хлопці штовхнули її. Тоді втрутилися ще двоє сусідів-чоловіків.

В одного з них правопорушники бризнули з газового балончика, а іншого штовхнули. Серйозних травм або поранень ніхто не отримав.

На момент прибуття поліції порушники втекли. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство). Молодикам загрожує до 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві поліцейські затримали чоловіка за жорстоке побиття трьох хлопців. Лікарі повідомили правоохоронцям про госпіталізацію 18-річного хлопця, якого у непритомному стані із травмою голови виявили на території Гідропарку. Також до стаціонару доправили 16-річного мешканця Київщини – із рваною раною підборіддя, та 17-річного киянина – із колото-різаною раною паху. Вказані травми підлітки отримали під час бійки із невідомим, який після цього втік. Під час відпрацювання території, де відбулася бійка, поліція знайшла чоловіка, схожого за описом, ним виявився 29-річний уродженець Донеччини. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація