У Києві на Борщагівці замість "Шанхаю" облаштують сучасний публічний простір

У Києві на Борщагівці замість "Шанхаю" облаштують сучасний публічний простір

Фото: facebook.com/valentyn.mondryivskyy

У планах: відновлення площі, ліквідація "Шанхаю" із МАФів та благоустрій парку.

У Києві поруч з оновленим кінотеатром "Лейпциг" планують ліквідувати МАФи, відновити площу та зробити капітальний ремонт парку Інтернаціональний.

Локація на Борщагівці, де знаходиться кінотеатр "Лейпциг" та ринок "Колібріс", має шанс стати візитівкою району та комфортним місцем для відпочинку киян. Ще минулого року міська влада озвучила наміри розчистити її від "скульптурних динозаврів".

Про це повідомив в.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

Днями тут відбулася нарада щодо створення сучасного публічного простору за участю представників міської влади.

"Лейпциг" дуже змінився як зовні, так і всередині, а ремонтні роботи знаходяться на завершальній стадії. Тепер наше завдання — облаштувати сучасний публічний простір навколо кінотеатру для комфорту містян. У планах: відновлення площі, ліквідація "Шанхаю" із МАФів та благоустрій парку", — зазначив Мондриївський.

За його словами, бізнесмени пообіцяли врахувати інтереси мешканців та разом із місцевою владою сприяти створенню публічного простору для киян та гостей міста.

 

Навколо Кінотеатр Лейпциг створять сучасний публічний простір «Лейпциг» дуже змінився як зовні, так і всередині, а...

Опубліковано Валентином Мондриївським Четвер, 4 лютого 2021 р.

 

Нагадаємо, у Києві з'явиться величезний парк, на який чекали понад 10 років. Парк відпочинку площею 10 гектарів буде розташований вздовж Микільсько-Слобідської вулиці від Броварського проспекту до Садової.

Повʼязані теми:

Наступна публікація