У Києві на 60 вулицях обмежуватимуть рух у разі ожеледиці: перелік

У Києві на 60 вулицях обмежуватимуть рух у разі ожеледиці: перелік

Обмеження діятимуть лише під час ожеледиці в осінньо-зимовий період – від 1 листопада до 1 квітня.

У Києві у разі ожеледиці на низці столичних вулиць та окремих ділянках вулиць обмежуватиметься рух транспорту.

Із зазначеним переліком вулиць і ділянок, визначеним розпорядженням КМДА №1432, можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/gntn.

Згідно із правилами дорожнього руху, на цих 56 ділянках забороняється рух транспортних засобів, окрім маршрутних транспортних засобів; автомобілів водіїв з інвалідністю та водіїв, які перевозять пасажирів з інвалідністю; транспортних засобів, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також транспортних засобів, що обслуговують підприємства, які у ній розташовані (у двох останніх випадках транспортні засоби повинні заїжджати до зазначеної зони та виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення).

Обмеження діятимуть лише під час ожеледиці у осінньо-зимовий період – від 1 листопада до 1 квітня.

Фото: КМДА

У Центрі організації дорожнього руху закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та керуватися знаками, аби під час ожеледиці не наражати себе та інших на небезпеку.

Нагадаємо, екологи наголошують, що у Києві головні забруднювачі повітря – це транспорт і погода, яка викиди автомобілів затримує в місті та не дає нам вільно дихати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація