У Києві молодики потрощили та втопили у Дніпрі велосипед з пункту прокату Nextbike

У Києві молодики потрощили та втопили у Дніпрі велосипед з пункту прокату Nextbike

У Києві молодики потрощили та втопили у Дніпрі велосипед з пункту прокату Nextbike

За інформацію про зловмисників у компанії пообіцяли винагороду.

У Києві четверо молодих людей поламали велосипед з нового міського велопрокату і втопили його у Дніпрі на Поштовій площі.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник компанії Nextbike Олексій Кушка.

"Розшукуємо "приматів", які вчора, 29.08 близько 7 ранку, у м. Києві, на причалі №10 Річного порту, пошкодили та втопили у Дніпрі прокатний велосипед nextbike.kyiv", - написав він.

Як видно на відео, зловмисників намагалися затримати небайдужі люди. За їхніми словами, вандали були або напідпитку, або під впливом наркотичних речовин. Всім на вигляд від 18 до 22 років.

 

Опубликовано Oleksii Kushka Cреда, 29 августа 2018 г.

Своєю чергою Кушка закликав допомогти встановити і знайти молодиків, пообіцявши винагороду за достовірну інформацію.

"Особливі прикмети: "Примат" №1 - "Кучерявий": Хлопець, зламана ліва рука, фіксуюча пов'язка, кучеряве середньої довжини волосся, зріст вище середнього, був одягнений у темну футболку, джинси, кеди. 

"Примат" №2 - "Набитий": Хлопець, ліве та праве передпліччя та права нога на задній частині голінки - татуювання, коротке волося, зріст середній. Був одягнений у темну бейсболку, темну футболку, світлі шорти та білі кросівки.

"Примат" №3 - "Рубаха": Хлопець, середній зріст, коротке волося, підбрите біля скроні. Був одягнений у світлу сорочку на випуск, закатані рукава, світло-сині штані, темні кросівки.

Особа №4 - Дівчина, волосся середньої довжини, зачіска типу "Каре", червона сукня, червона сумка, білі сандалії", - додав керівник компанії.

Будуєш для людей, намагаєшся впровадити європейській стиль життя, зробити якусь користь суспільству, а приходить бидло,...

Опубликовано Oleksii Kushka Cреда, 29 августа 2018 г.

Нагадаємо, за словами мера Києва Віталія Кличка, за перші 10 днів роботи велопрокату в Києві вкрали 4 велосипеди. Один з них знайшли на ринку електроніки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація