У Києві мітингувальники перекрили Харківське шосе: заблоковано рух трамваїв та автобусів

У Києві мітингувальники перекрили Харківське шосе: заблоковано рух трамваїв та автобусів

Фото: Українська правда

Кияни вимагають відновити водо- та електропостачання.

У Києві мітингувальники перекрили Харківське шосе, заблокувавши рух громадського транспорту на Лівому березі.

Про це повідомляють місцеві мешканці у соцмережах.

За попередніми даними, близько сотні людей вийшли на вулицю пізно ввечері напередодні, вимагаючи відновити постачання води та електроенергії у їхніх домівках. Вранці перекриття шосе продовжилося.

Внимание! Прямо сейчас перекрыто Харьковское шоссе в районе MegaCity. Предварительно, люди митингуют из-за отсутствия воды и электроэнергии. Объезжайте, по возможности.

Опубликовано Киев Оперативный 2 августа 2017 г.

Своєю чергою у прес-службі КП "Київпастранс" заявили, що через блокування руху було паралізовано роботу трамваїв маршрутів №№ 8, 22, 29 та автобусів маршрутів №№ 42, 45, 51, 63, 115.

"Виїзд автобусів маршрутів №№ 42, 45, 51, 63, 115 скеровано в об'їзд Харківського шосе. Рух автобусів маршруту №115 організовано з Дарницької площі до Контрактової площі, автобусів маршруту №45 – зі ст. м. "Харківська" до вул. Привокзальної. Рух автобусів маршруту №51 організовано на двох ділянках: ст. м. "Червоний Хутір" – вул. Привокзальна, ст. м. "Либідська" – Дарницька пл., автобуси маршрутів №63 курсують так: ст. м. "Червоний Хутір" – вул. Привокзальна, автобуси маршруту №42 – від вул. Шептицького до Дарницького універмагу", - наголосили у компанії.

Також зазначається, що трамваї за маршрутом №8 пустили від бул. Перова до ст. м "Лісова"; трамваї №22 - від бул. Перова до Дарницького ТРЕД, а №29 курсують від ст. м. "Лісова" до вул. Сабурова.

Харьковское шоссе ПЕРЕКРЫТО от Дарницкой площади, автобусы останавливаются на "Налоговая" ( Гудзыки) дальше не едут, мар...

Опубликовано SweetLana Lopatieva 2 августа 2017 г.

Наразі на місці події працює поліція, через перекриття на Лівому березі столиці утворилися чималі затори.

Як стало відомо, мітингувальниками є мешканці будинків, зведених компаніями, до яких причетний скандальний аферист Анатолій Войцеховський, з грубими порушеннями. Через це будинки не були введені в експлуатацію, як того вимагає закон, тож постачання води та світла припинили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація