У Києві крадія, що тікав із супермаркету, на смерть збив автомобіль

У Києві крадія, що тікав із супермаркету, на смерть збив автомобіль

Лікарі констатували смерть на місці ДТП.

У Києві під колесами машини загинула людина. Це сталося на вулиці Братиславській у Деснянському районі столиці, повідомляє Еспресо.

Чоловік раптово вибіг на дорогу перед Hyundai, який їхав в бік Лісового проспекту. Від потужного удару пішохід пробив лобове скло, тіло відкинуло під Honda, яка стояла на світлофорі з протилежного боку. Лікарі швидкої допомоги, які приїхали на виклик, намагалася реанімувати постраждалого, але травми виявились несумісні з життям.

За словами свідка, загиблий вкрав у нього особисті речі у торговельному центрі. Однак постраждалий це помітив та почав переслідувати крадія, а той під час переслідування вибіг на проїжджу частину, де чоловіка й збила машина.

Як повідомлялося, вранці 22 листопада в місті П'ятихатки Дніпропетровської області нетверезий водій збив на узбіччі вагітну жінку з візком та дворічним сином в ньому. Аварія сталася засвітла на рівній ділянці шляху, тож кермувальник мав добре бачити пішоходів. У підсумку хлопчик відбувся забиттями, а от його 31-річна мати лежить у реанімації з важкою черепно-мозковою травмою. Жінка на восьмому місяці вагітності, тож, аби врятувати немовля, лікарям довелося терміново провести кесарів розтин.

На Харківщині позашляховик збив двох пішоходів

На Харківщині позашляховик збив двох пішоходів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація