У Києві група молодих людей побила продюсера телеканалу і напала з ножем на охоронця супермаркету

У Києві група молодих людей побила продюсера телеканалу і напала з ножем на охоронця супермаркету

Фото: kiev.informator.ua

Вони були затримані.

У ніч проти 4 квітня в Києві група молодих людей вчинила два злочини в Києві: спочатку вони побили та пограбували продюсера телеканалу "Україна", а після цього під час спроби вкрасти товар з супермаркета "Велика Кишеня" напали на охоронця з ножем.

Напади сталися на вулиці Гната Юри, повідомляє Інформатор.

Хлопці та дівчата, які намагалися винести неоплачений товар із магазину, були затримані в супермаркеті. Вони напали на охоронця з ножем.

Потерпілий, який працює продюсером на телеканалі "Україна", близько 00:30 йшов додому з магазину. У цей момент на зупинці громадського транспорту "Універсам" на нього напала група невідомих людей і без розмов почала його бити. Вони відібрали у нього мобільний телефон та гроші, після чого зникли в невідомому напрямку.

Чоловік повернувся до редакції телеканалу, яка розташована неподалік, звідки були викликані лікарі та поліція. Він отримав численні травми, а саме: закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, рвана рана верхньої губи і травма грудної клітини.

Сліди бійки / Фото: kiev.informator.ua

Близько 01:00 до супермаркету забігла група молодих людей і намагалася винести товар, а саме, алкогольні напої, не розрахувавшись за них. Це побачили охоронці магазину і зупинили грабіжників. Один з них дістав з кишені ніж і спробував вдарити ним охоронця. Холодну зброю вдалося вибити з рук, почалася бійка.

Під час конфлікту були розбиті пляшки, якими порізав обличчя один із грабіжників. Йому знадобилася допомога медиків. Однак за певний час він вийшов з карети швидкої допомоги.

Раніше повідомлялося про напади групи неповнолітніх в Глевасі. Жертви отримали численні травми.

Повʼязані теми:

Наступна публікація