У Києві горів приватний будинок: власник госпіталізований з опіками рук та стоп (фото)

Внаслідок пожежі кімната на другому поверсі вигоріла вщент, частково знищено покрівлю, згоріли особисті речі.

У Києві горів приватний будинок. Власник госпіталізований з опіками рук та стоп.

Чоловік самостійно, за допомогою вогнегасника, намагався загасити вогонь.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві.

"15 липня о 03:02 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Хотянівській, що у Деснянському районі столиці. До місця виклику відразу ж було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Як виявилося, пожежа виникла в кімнаті на другому поверсі двоповерхового приватного житлового будинку, розміром 10х10 метрів, з розповсюдженням на покрівлю", - йдеться у повідомленні.

Не гаючи часу, вогнеборці розпочали гасіння пожежі. О 03:34 пожежу бійці локалізували та о 03:50 – ліквідували.

Кімната на другому поверсі, розміром 3х3 метри, в якій і виникла пожежа, вигоріла вщент, частково знищено покрівлю, згоріли особисті речі. Розібрано 50 квадратних метрів дерев'яних конструкцій перекриття і покрівлі.

"До прибуття пожежних підрозділів, медиками було госпіталізовано до опікового центру чоловіка 1980 року народження з опіками верхніх кінцівок та стоп", - йдеться у повідомленні ДСНС.

На місці події було задіяно чотири одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 18 членів особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадаємо, у Києві у 16-поверховому житловому будинку на проспекті Правди,104 сталася пожежа. Горів балкон на другому поверсі, від якого полум’я перекинулось на кухню. На момент виникнення пожежі у квартирі перебувало троє неповнолітніх дітей. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація