У Києві евакуювали 35-поверховий бізнес-центр

У Києві евакуювали 35-поверховий бізнес-центр

У Києві евакуювали 35-поверховий бізнес-центр

Фото: Вести

У будівлі розташований офіс видання "Вести".

Увечері четверга, 8 лютого, у Києві через задимлення евакуювали працівників 35-поверхового бізнес-центру "Гулівер".

Про це пише видання "Вести". Його офіс розташований у цій будівлі на 32-му поверсі.

"Була заява, що хтось розпилив якийсь газ. Задимлення було на 32-му поверсі, загрози для життя немає", - розповіла прес-секретар ДСНС Києва Світлана Водолага, передає "Українська правда".

Нагадаємо, ще вранці до офісу "Вестей" прийшли працівники Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Прес-служба АРМА повідомила, що приміщення на 31, 32 та 33 поверхах сьогодні, 8 лютого, передано в управління Нацагентству.

3 лютого співробітники АРМА вчергове намагались прийняти в управління активи в офісному центрі "Гулівер", у приміщенні якого розташована редакція видання "Вести". "Вести" наполягали на незаконності дій представників Нацагентства.

15 грудня 2017 року співробітники АРМА вже заявляли, що їхній діяльності чинять опір у приміщеннях "Юнісон груп", де розташований офіс медіахолдингу "Вести".

14 липня 2017 року Головна військова прокуратура разом із Національною поліцією проводила комплекс обшуків у приміщеннях, які належать екс-міністру з доходів і зборів Олександру Клименку, в тому числі в медіахолдингу "Вести".

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков написав тоді, що холдинг пов’язаний із злочинною схемою "розкрадання державних коштів режимом Януковича", зокрема, Олександром Клименком.

Аваков також повідомив, що в рамках розслідування діяльності безпосередньо екс-міністра буде описано і заблоковано майно групи компанії "Юнісон".

Пізніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що видання "Вести" змушене узгодити умови використання приміщень у ТРЦ "Гулівер" з АРМА.

Повʼязані теми:

Наступна публікація