У Києві дядько з племінницею разом із колишніми повіями організували бордель

У Києві дядько з племінницею разом із колишніми повіями організували бордель

Фото: pixabay.com

За надані послуги дівчата заробляли 1200-1500 гривень за одну годину.

У Києві затримали п’ятьох осіб, які організували "інтимний" бізнес на території Солом’янського району.

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"Ми з’ясували, що організаторами виявилися двоє родичів – дядько із 27-річною племінницею. Жінка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за звідництво. Родичі розподіляли ролі у групі. Їм допомагали троє колишніх повій" - розповіли у поліції, уточнивши, що з’ясували це, провівши сім санкціонованих обшуків у столиці та інших областях країни.

Під час обшуків у квартирах, де працювали дівчата, правоохоронці вилучили гроші, банківські картки та мобільні телефони і направили на експертизу.

"Оголошення про надання інтимних послуг клієнти знаходили у мережі Інтернет, після чого домовлялися про оплату із так званими диспетчерами. Дівчата чекали на клієнтів у квартирі або виїжджали на вказану адресу за грошову винагороду у сумі 1200-1500 гривень за одну годину. Половину цієї суми повії переказували на картку організатора, який розподіляв її як заробітну платню іншим працівникам, іншу - залишали собі", - заявив начальник київського ГУ Національної поліції Андрій Крищенко.

Ми з’ясували, що організаторами виявилися двоє родичів – дядько із 27-річною племінницею. Жінка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за звідництво

Наразі затримані п’ятеро учасників "притону", з ними спілкуються слідчі, ще одна людина перебуває в розшуку. Трьом жінкам оголошено про підозру у втягненні до заняття проституцією, їм загрожує до семи років позбавлення волі. Щодо інших учасників питання про притягнення до кримінальної відповідальності ще вирішується.

Як зазначається, оперативні заходи щодо злочинної групи, яку очолювали дядько із племінницею, тривали шість місяців.

У Києві правоохоронці викрили організаторів "інтимного" бізнесу

У Києві правоохоронці викрили організаторів «інтимного» бізнесу (ФОТО, ВІДЕО) Оперативні заходи з документування злочинної групи, яку очолювали дядько із племінницею, тривали шість місяців. У результаті поліцейські затримали п’ять осіб, трьом - оголосили про підозру. Влітку правоохоронці отримали оперативну інформацію про діяльність злочинної групи на території Солом’янського району. За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, тож розшуковці розпочали роботу з документування злочинної діяльності. Як повідомив начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко, днями працівники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно із працівниками Управління БЗПТЛ поліції Києва та слідчими Солом’янського управління поліції провели сім санкціонованих обшуків у столиці та інших областях країни. Поліцейські встановили кількість осіб, задіяних у роботі «притону», їхніх кураторів та інших фігурантів. «Ми з’ясували, що організаторами виявилися двоє родичів – дядько із 27-річною племінницею. Жінка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за звідництво. Родичі розподіляли ролі у групі. Їм допомагали троє колишніх повій» - розповів старший оперуповноважений УБЗПТЛ у м. Києві Олексій Гаврилюк. Під час обшуків у квартирах, де працювали дівчата, правоохоронці вилучили гроші, банківські картки та мобільні телефони. Речові докази направили на експертизу. «Оголошення про надання інтимних послуг клієнти знаходили у мережі Інтернет, після чого домовлялися про оплату із так званими диспетчерами. Дівчата чекали клієнтів у квартирі або виїжджали на вказану адресу за грошову винагороду у сумі 1200-1500 гривень за одну годину. Половину цієї суми повії переказували на картку організатора, який розподіляв її як заробітну платню іншим працівникам, іншу - залишали собі», - розповів Андрій Крищенко. На даний час поліцейські затримали п’ятьох учасників злочинного угрупування, із ними спілкуються слідчі. Ще одного – розшукують. «Зараз трьом жінкам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою ст. 303 Кримінального кодексу України. Їм загрожує до семи років позбавлення волі. Вирішується питання про притягнення до кримінальної відповідальності інших учасників», - додав Андрій Крищенко. Відділ комунікації поліції Києва Мар’яна Брацюк Оксана Блищик Національна поліція України

Опубликовано Поліція Києва 17 января 2018 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація