У Києві для репетиції Дня Незалежності перекриють низку вулиць: де не можна буде проїхати

У Києві для репетиції Дня Незалежності перекриють низку вулиць: де не можна буде проїхати

Фото: Google

У столиці заплановані обмеження руху на чотири дні.

У Києві 18, 20 і 22 серпня пройдуть репетиції параду до Дня Незалежності. У зв'язку з чим в столиці заплановано масштабні перекриття руху.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської ради.

Де перекриють рух 18, 20 і 22

З 15:30 до 18:00 рух обмежать на вулиці Академіка Туполєва, проспекті Перемоги, Маршала Рибалки, вулиці В'ячеслава Чорновола, вулиці Старовокзальній, вулиці Жилянській і вулиці Антоновича.

З 15:30 до 01:15 рух перекриють на вулиці Великій Васильківській, на Хрещатику, вулиці Михайлівській, вулиці Михайла Грушевського, на Петровській Алеї, Парковій дорозі, Володимирському узвозі, Боричевому узвозі, на вулиці Набережно-Хрещатицькій, на Набережному шосе.

З 19:00 до 01:15 тимчасове обмеження руху заплановано на вулиці Нижній Вал, вулиці Глибочицькій, Глибочицькому проїзді, вулиці В'ячеслава Чорновола, проспекті Перемоги, вулиці Старовокзальній, вулиці Жилянській і вулиці Антоновича.

Де перекриють 24 серпня

З 06:00 до 08:00 тимчасово обмежать рух на вулиці Академіка Туполєва, проспекті Перемоги, Маршала Рибалки, вулиці В'ячеслава Чорновола, вулиці Старовокзальній, вулиці Жилянській і вулиці Антоновича.

З 06:00 до 12:00 рух перекриють на вулиці Великій Васильківській.

З 06:00 до 16:00 на вулиці Хрещатик, вулиці Михайлівській, на Володимирському узвозі, вулиці Михайла Грушевського, Петропавлівській Алеї, Парковій дорозі.
 
Крім того, обмеження руху можливі і через пересування осіб, які перебувають під державною охороною.

З 22 до 24 серпня — на Парковій дорозі.

З 06:00 20 серпня до 24 серпня — на вулиці Михайла Грушевського.

З 06:00 23 серпня до завершення святкових заходів — на вулиці Володимирській, вулиці Богдана Хмельницького, вулиці Ярославів Вал, вулиці Миколи Лисенка, вулиці Малій Житомирській.

"30 років Незалежності" | Миколаїв: що можна побачити цікавого у воді та на суходолі

"30 років Незалежності" | Миколаїв: що можна побачити цікавого у воді та на суходолі

Повʼязані теми:

Наступна публікація