У Києві дають 100 євро за порятунок собаки "Дартаньяна"

У Києві дають 100 євро за порятунок собаки "Дартаньяна"

Фото: ТСН

Пес утік із веткліники, його шукають лікарі та волонтери.

У столиці обіцяють винагороду у 100 євро тому, хто допоможе розшукати собаку "Дартаньяна", який втік із ветклініки після операції. Днями його рятували небайдужі кияни, а кошти на порятунок збирали в соцмережах, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Пса із розтрощеною лапою знайшли на вулиці волонтери, а 10 тисяч гривень на його операцію швидко зібрали в інтернеті. По фото у соцмережі тварину впізнала і справжня власниця, яка загубила його п'ять років тому. Вона із донькою от-от мали забрати собаку з клініки додому, але той після чергової перев'язки викрутився з рук лікарів  та вирвався на вулицю. Востаннє його бачили у районі столичної станції метро "Нивки".

І власники собаки, і волонтери закликають киян допомогти повернути "Дартаньяна" додому. "Ми підняли всі санітарно-ветеринарні служби Києва. Ми дуже просимо всіх киян, всіх, хто побачить тварину, давайте разом допоможемо", - каже директор ветклініки Геннадій Тищенко. "Я даю особисто сто євро тому, хто може знайти і доставити "Дартаньяна" в будь-яку найближчу ветклініку. Я дуже переживаю, що він в цьому стані не виживе – рана відкрита, рана ще не загоєна, лікування ще не завершено – там просто гіпсова пов’язка", - розповіла волонтер Лана Вєтрова.

Зі столичної ветклініки втік пес, на лікування якого збирали усім світом

Зі столичної ветклініки втік пес, на лікування якого збирали усім світом

Повʼязані теми:

Наступна публікація