У Києві чоловік відкрив стрілянину по вікнах гуртожитку (фото)

У гуртожитку пошкоджені вікна.

У Києві зловмисник обстріляв вікна гуртожитку на вулиці Красилівській. Внаслідок події потерпілих немає, правоохоронці затримали правопорушника.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група, які прибули на місце, встановили квартиру, звідки здійснювалися постріли, та особу зловмисника. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому мотиви вчинку пояснити не зміг. У його оселі провели невідкладний обшук і вилучили пневматичну гвинтівку, а також набої до неї.

Правоохоронці затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - раніше несудимий киянин, 1985 року народження. 

Наразі чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною четвертою статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

Зловмисникові загрожує до семи років позбавлення волі. Також готується клопотання до суду про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо:

У Дніпрі на вулиці Велика Дієвська чоловік зі зброї стріляв по вікнах багатоповерхівки. Його затримали. Під час спілкування з копами він поводився агресивно.

Стрілянина в Харкові: відвідувачі ринку травмували продавців у кіоску електротоварів

Стрілянина в Харкові: відвідувачі ринку травмували продавців у кіоску електротоварів

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація