У Києві чоловік прийшов до суду з арсеналом заборонених препаратів: фото

Стан здоров’я молодика теж викликав підозру.

У Києві чоловік прийшов до суду із арсеналом заборонених препаратів сильної дії. Судові охоронці столиці затримали відвідувача.

Подія сталася 4 березня у Святошинському районі.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Вчора, 4 березня, до Святошинського районного суду міста Києва в зкінці робочого дня завітав відвідувач. Коли він проходив рамки металошукача, спрацювала сигналізація. Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області запропонували чоловікові показати предмети, що можуть бути забороненими для пронесення до об’єкту правосуддя. Оглянувши речі 30-річного чоловіка, охоронці суду звернули увагу на лікарські препарати, заборонені для вільного продажу. Стан здоров’я молодого чоловіка теж викликав підозру. Тому судовими охоронцями було ухвалено рішення повідомити про цей факт правоохоронцям.

Слідчо-оперативна група Національної поліції України задокументувала виявлене правопорушення, вилучила у громадянина 16 пігулок метадону та 18 пігулок трамадолу, пысля чого доправила чоловіка до управління поліції для подальшого проведення процесуальних дій та визначення кваліфікації правопорушення.

Нагадаємо, у Києві чоловік за допомогою квадрокоптера намагався переслати наркотики у СІЗО

Повʼязані теми:

Наступна публікація