У Києві чоловік побив та покусав патрульних під час затримання

У Києві чоловік побив та покусав патрульних під час затримання

Фото: Shutterstock

За заподіяння тілесних ушкоджень поліцейським киянину загрожує до 5 років в’язниці.

У Києві в Дарницькому районі чоловік побив та покусав патрульних, які прибули на виклик про сімейний конфлікт.

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"До чергової частини зателефонував неповнолітній, який повідомив про конфлікт між батьками. Повідомлення черговий зареєстрував і на виклик направив екіпаж патрульних поліцейських", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясували правоохоронці, між чоловіком та жінкою неодноразово виникали сімейні сварки, для розв’язань яких регулярно викликали поліцію.

Черговий конфлікт завершився тим, що 43-річний голова сім’ї категорично відмовився спілкуватися із поліцейськими, а під час затримання одного співробітника ударив, а іншого вкусив.

Наразі слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до п’яти років позбавлення волі. На час досудового розслідування суд обрав правопорушнику запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, раніше у Луцьку п’яна водійка покусала патрульного під час складання протоколу. Доза алкоголю у крові порушниці у 14 разів перевищувала норму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація