У Києві чоловік побив дружину і намагався вистрибнути з 24 поверху: відео

У Києві чоловік побив дружину і намагався вистрибнути з 24 поверху: відео

У Києві чоловік побив дружину і намагався вистрибнути з 24 поверху: відео

Фото: Facebook / Патрульна поліція Києва

На місце викликали підрозділ з протидії домашньому насильству “Поліна”.

Сімейне насильство ледь не закінчилося трагедією: патрульні врятували чоловіка від самогубства. Він намагався вистрибнути з вікна 24 поверху.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Днями патрульні отримали виклик на проспект Науки. Заявниця повідомила, що чоловік повернувся додому напідпитку, лається та б'ється.

"Під час спілкування з патрульними та дружиною він раптово побіг до кімнати та відчинив вікно. Громадянин погрожував вистрибнути з 24-го поверху. Вмовляння та розмови не подіяли, довелося діяти рішуче. Патрульні миттю схопили чоловіка та спустили на підлогу, під час цих дій громадянин не припиняв пручатися", - йдеться у повідомленні.

Після інспекторам вдалося заспокоїти чоловіка розмовою. На місце викликали підрозділ з протидії домашньому насильству "Поліна".

 

Сімейне насильство ледь не закінчилося трагедією: патрульні врятували чоловіка від самогубства

Сімейне насильство ледь не закінчилося трагедією: патрульні врятували чоловіка від самогубства Днями патрульні Вадим Чалий та Олександр Бобошко отримали виклик на проспект Науки. Заявниця повідомила, що чоловік повернувся додому напідпитку, лається та б'ється. Під час спілкування з патрульними та дружиною він раптово побіг до кімнати та відчинив вікно. Громадянин погрожував вистрибнути з 24-го поверху. Вмовляння та розмови не подіяли, довелося діяти рішуче. Патрульні миттю схопили чоловіка та спустили на підлогу, під час цих дій громадянин не припиняв пручатися. Після інспекторам вдалося заспокоїти чоловіка розмовою. На місце викликали підрозділ з протидії домашньому насильству “Поліна”. Наголошуємо, що насильство не треба терпіти чи замовчувати. Це не "сімейна справа", а правопорушення! Якщо ви потребуєте оперативного реагування на випадок насильства — телефонуйте 102. Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol #Kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Середа, 17 березня 2021 р.

 

"Наголошуємо, що насильство не треба терпіти чи замовчувати. Це не "сімейна справа", а правопорушення! Якщо ви потребуєте оперативного реагування на випадок насильства — телефонуйте 102", - резюмується у повідомленні.

Нагадаємо, під Києвом чоловік вигадав історію про домашнє насильство, щоб патрульні підкинули додому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація