У Києві чоловік після застілля задушив жінку зярядкою для телефона

За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

У Києві п'яний чоловік задушив колишню дружину товариша кабелем від зарядного пристрою.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Так, напередодні у своїй квартирі колишній чоловік вбитої пиячив із трьома товаришами. Туди приїхала жінка, яка припинила застілля та вирішила відвезти господаря помешкання до сестри.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, на вулиці жінка згадала, що не зачинила вхідні двері квартири, та повернулася. Однак у помешканні між нею та одним із "гостей", який там залишився, виникла сварка. У результаті чоловік схопив кабель від зарядного пристрою та задушив потерпілу.

Правоохоронці встановили та затримали зловмисника. Це – 37-річний житель столиці, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Фігурантові оголошено про підозру. На час слідства зловмисник перебуватиме під вартою. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

На Одещині в селі Комишівка знайшли зарізаними трьох чоловіків та жінку. Сліди боротьби свідчили, що люди намагалися сховатися від різника в підвалі, але той не пожалів нікого.

Повʼязані теми:

Наступна публікація