У Києві чоловік підпалив квартиру, щоб приховати вбивство товариша по чарці

У Києві чоловік підпалив квартиру, щоб приховати вбивство товариша по чарці

У Києві чоловік підпалив квартиру, щоб приховати вбивство товариша по чарці

Фото: stocksy.com

Затриманий вбивця зізнався у скоєному.

У Києві на вулиці Потапова чоловік під час конфлікту забив до смерті свого товариша по чарці і влаштував пожежу, щоб приховати вбивство.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

"До чергової частини надійшло повідомлення про те, що на вулиці Потапова під час ліквідації пожежі виявили труп чоловіка із травмами голови", - розповіли правоохоронці.

За словами сусідів та сестри потерпілого, загиблий проживав сам, ніде не працював, а напередодні разом із невідомим вживав спиртні напої.

Поліцейські встановили та затримали причетного до злочину, який зізнався у скоєному. Як з’ясувалося, 34-річний уродженець Луганської області раніше був судимий за завдання легких тілесних ушкоджень. Чоловік розповів, що під час розпиття алкоголю у них виник конфлікт, який переріс у бійку, тож він кілька разів ударив товариша. Власник квартири впав на шафу та знепритомнів. Побачивши, що він не подає ознак життя, зловмисник вирішив приховати сліди злочину і підпалив квартиру.

Наразі слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Суд відправив підозрюваного під домашній арешт. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Дніпрі за декілька хвилин до Нового року в пожежі загинула людина.  Займання сталося у гаражному кооперативі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація