У Києві чоловік під час сварки зв’язав матері руки ременем від дорожньої сумки

У Києві чоловік під час сварки зв’язав матері руки ременем від дорожньої сумки

У Києві чоловік під час сварки зв’язав матері руки ременем від дорожньої сумки

Фото: Поліція Києва / Facebook

Лікарі надали 62-річній жінці необхідну допомогу.

У Києві правоохоронці склали протокол на чоловіка, який під час сварки ременем зв’язав матері руки.

Після оформлення адміністративних матеріалів поліцейські мобільної групи протидії домашньому насильству провели із кривдником профілактичну бесіду з метою недопущення таких випадків, а лікарі надали жінці необхідну допомогу.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"До чергової частини поліції Києва звернулась жінка та повідомила про сімейну сварку брата з матір’ю у квартирі на вулиці Митрополита Липківського. За вказаною адресою негайно виїхала мобільна група з реагування на факти домашнього насильства для встановлення обставин інциденту. По прибуттю правоохоронці встановили, що між жінкою та 36-річним сином виникла суперечка, у ході якої родич вирішив "заспокоїти" матір і ременем від дорожньої сумки зв’язав їй руки. Працівники поліції негайно втрутилися в ситуацію: вгамували дебошира, а 62-річній потерпілій викликали лікарів, які надали їй необхідну медичну допомогу на місці", - йдеться у повідомленні.

На правопорушника співробітники Солом’янського управління поліції склали протокол за статтею 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі) Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також винесли терміновий заборонний припис.

Поліцейські нагадують, що у випадку протиправних дій у родині повідомити про злочин можна, зателефонувавши на безкоштовну національну "гарячу лінію" з попередження домашнього насильства 0 800 500 335 (для стаціонарних телефонів) та 116 - 123 (для мобільних телефонів), безкоштовну "гарячу" лінію для жертв домашнього насильства 15 - 47 (цілодобово) та отримати безоплатну правову допомогу за номером 0 800 213 103 (цілодобово) або за телефоном 102.

Нагадаємо, у Києві горе-донька три роки знущалася з матері. Кривдниця вже разів 20 притягувалася до адміністративної відповідальності, але марно. Тож тепер за діло узялася прокуратура. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація