У Києві чоловік напідпитку порізав правоохоронця ножем, втікаючи від переслідування поліції - ЗМІ

У Києві чоловік напідпитку порізав правоохоронця ножем, втікаючи від переслідування поліції - ЗМІ

Фото: Информатор

Правоохоронець перебував поза службою, коли намагався втихомирити неадекватного чоловіка.

У Києві на Лісовому проспекті чоловік напідпитку напав із ножем на поліцейського.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як зазначається, інцидент стався 1 травня, близько 21:20.

За словами очевидців, чоловік із явними ознаками алкогольного сп'яніння з ножем в руці ходив подвір’ям житлового будинку і неадекватно поводився. До нього підійшов мешканець одного з навколишніх будинків, поліцейський, який не перебував при виконанні службових обов'язків, щоб втихомирити дебошира. Між ними сталася бійка, під час якої зловмисник вдарив правоохоронця ножем у груди. 

Згодом на місце події прибули екіпажі патрульної поліції і бригада швидкої медичної допомоги. Правоохоронці наділи наручники на зловмисника, який кричав та погрожував поліцейським.

"З'ясувалося, що у дворах він намагався сховатися від переслідування поліції, оскільки машина, на якій їхав зловмисник, потрапила в орієнтування правоохоронців. Він залишив автомобіль Kia Sportage з наклейками служби таксі Uklon біля будинку і зайшов у двір, де у нього і стався конфлікт із поліцейськими", - уточнило видання.

Наразі зловмисника доправили до управління поліції, де він пройшов тест на вміст алкоголю в крові. Прилад показав 1,23 проміле.

Поліцейського з колото-різаною раною в районі грудної клітки госпіталізували. Всі деталі події встановлює слідство.

Нагадаємо, раніше у Чорнобилі жінка вкусила і вдарила ключем по голові поліцейського. Перед цим її співмешканець порушив правила дорожнього руху і їздив за кермом п'яним.

Повʼязані теми:

Наступна публікація