У Києві чоловік на катері протаранив міст. Опубліковано відео

У Києві чоловік на катері протаранив міст. Опубліковано відео

У Києві чоловік на катері протаранив міст. Опубліковано відео

Фото: Поліція Києва / Facebook

Водій катеру був п'яним.

Вдень 23 вересня столичні правоохоронці затримали чоловіка, який плив катером по Десенці і протаранив міст.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Там уточнили, що патрулюючи річку працівники відділу поліції у річковому порту "Київ" помітили катер, який зачепив верхнім каркасом міст і вирішили зупинити його для перевірки. Правоохоронці кажуть, що водій, який керував плавзасобом, був у стані алкогольного сп'яніння.

На 54-річного правопорушника склали адмінпротокол за ч. 5 ст. 130 Кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді громадських робіт чи штрафу, або ж позбавлення права на керування плавзасобом терміном до трьох років.

У пресслужбі також оприлюднили відео, на кадрах якого видно, як чоловік намагався проплисти під мостом, але через великі розміри катера, він протаранив конструкцію. Зокрема, водій зачепив міст дахом катера і зніс частину, встановленої на ньому конструкції.

Нагадаємо, раніше водами Дніпра ходив лімузин Lincoln Tоwn Car. Для його створення знадобилося півтора лімузина і один катер. В основі автодива лежить катер "Стріла" батумського заводу.  Для створення лімузина автори проєкту витратили близько 30 тисяч доларів. При цьому повідомляється, що його можна було спустити на воду за значно менші гроші, але спочатку планувався автомобіль-амфібія, а не просто катер із зовнішністю лімузина.

Повʼязані теми:

Наступна публікація