У Києві чоловік молотком забив свого молодшого рідного брата, коли той спав

У Києві чоловік молотком забив свого молодшого рідного брата, коли той спав

У Києві чоловік молотком забив свого молодшого рідного брата, коли той спав

Фото: Національна поліція Києва

58-річний чоловік зізнався у вчиненні умисного вбивства.

У Деснянському районі Києва чоловік у стані алкогольного сп'яніння вбив молотком свого рідного молодшого брата, коли той вже ліг спати.

Як повідомляє столичне Деснянське управління поліції, між братами часто виникали сварки через зловживання алкогольними напоями підозрюваним.

Зазначається, що до чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її сусід вже кілька днів не виходить на зв'язок, а з квартири на вулиці Шолом-Алейхема чути трупний запах. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь столичної поліції.

Фото: Національна поліція Києва

Начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко розповів, двері оселі були відчинені, а в одній з кімнат, на ліжку, лежав чоловік 1967 року народження, без ознак життя та накритий ковдрою. "При огляді місця події поліцейські на підлозі виявили предмет схожий на молоток зі слідами бурого кольору. Згодом, працівники карного розшуку затримали 58-річного рідного брата померлого, який близько тижня переховувався. Чоловік зізнався у вчиненні умисного вбивства та надав покази. Нами встановлено, що між братами часто виникали сварки через зловживання алкогольними напоями підозрюваним. Так, цього разу між родичами знову відбувся конфлікт, після якого молодший брат пішов спати, а старший, у стані алкогольного сп'яніння, взяв молоток та вдарив ним тричі по голові сплячого опонента", - повідомив Юрій Герасименко.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції у рамках відкритого кримінального провадження фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Київські оперативники затримали чоловіка за вбивство брата Тіло киянина з відкритою черепно-мозковою травмою виявили у...

Опубліковано Деснянське управління поліції Вівторок, 30 червня 2020 р.

Нагадаємо, у Полтавській області поліція оперативно розшукала і затримала чоловіка, який 20 червня в Кременчуці по вулиці Київській, 6 забив до смерті молотком 35-річну касирку фінустанови швидких позик. 

Пацієнт вийшов зі спецпалати з решіткою і вбив ножем чергову лікарку

Пацієнт вийшов зі спецпалати з решіткою і вбив ножем чергову лікарку

Повʼязані теми:

Наступна публікація