У Києві чоловік через ревнощі до смерті забив свою співмешканку

У Києві чоловік через ревнощі до смерті забив свою співмешканку

Фото: УНІАН

Напідпитку між чоловіком і жінкою виникла сварка.

На столичній Троєщині чоловік через ревнощі до смерті побив свою співмешканку: від отриманих травм жінка померла на місці.

Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції у місті Києві. 

Правоохоронці, які прибули на виклик, у ванній кімнаті одного з будинків на проспекті Маяковського виявили 39-річну жінку з ознаками насильницької смерті. До слова, двері квартири поліцейським відчинив 48-річний чоловік, який згодом зізнався у злочині. За його словами, між ним і жінкою через ревнощі напідпитку виникла сварка. Під час конфлікту чоловік почав її бити по тілу та голові. Після цього цього потерпіла пішла до ванної кімнати, де через деякий час померла.

Правоохоронці затримали чоловіка. Речові докази направили на експертне дослідження. Слідчі Деснянського управління поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої".

Зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. 

Як повідомлялося, у місті Гола Пристань Херсонської області чоловік жорстоко побив свою цивільну дружину, заставши її з новим знайомим. Його ревнивець забив до смерті, а згодом разом з товаришем закопав у полі під ночвами. 

На Херсонщині чоловік убив коханця своєї цивільної дружини і поховав його у ночві

На Херсонщині чоловік убив коханця своєї цивільної дружини і поховав його у ночві

Повʼязані теми:

Наступна публікація