У Києві черга на трамвай розтягнулася на понад 100 метрів: відео

У Києві черга на трамвай розтягнулася на понад 100 метрів: відео

Фото: скриншот з відео

Люди у черзі практично не дотримувалися дистанції, але переважна більшість із них була у масках.

У Святошинському районі Києва на кінцевій зупинці трамвая №3 зібралася велика кількість пасажирів.

У четвер, 25 березня, черга розтягнулась на більш ніж 100 метрів – від початку перону і до кас вестибюля, який розташований під землею.

Про це повідомив OBOZREVATEL у Telegram та оприлюднив відповідне відео.

 

Люди у черзі практично не дотримувалися дистанції, але переважна більшість із них була у масках. Серед порушників переважала молодь, яка перебувала без масок або зтягувала їх на підборіддя.

Нагадаємо, столичні перевізники заявляють, що проситимуть міську владу офіційно припинити їхню роботу - до кінця локдауну у Києві. 

Через обмеження "червоної" зони у столиці пасажирів можна перевозити лише на половині сидячих місць. Це приблизно 11 людей на одну маршрутку. Штраф за порушення - 17 тисяч гривень. Лише за півдня середи поліція оштрафувала у Києві щонайменше сотню водіїв.

"Працювати напівпорожніми - не лише збитково, а й небезпечно", - запевняють в асоціації перевІзників. Адже на зупинках вишиковуються довжелезні черги, а обурені пасажири подекуди навіть перекривають рух і б'ють вікна у транспорті. Заяву асоціації перевізників мер Кличко назвав маніпуляцією, мовляв, приватні перевізники самі вирішують, чи виходити на маршрут.

А киян міський голова закликав користуватись громадським транспортом лише за гострої потреби.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Локдаун в Україні 2021
Наступна публікація