У Києві через коронавірус обмежать масові заходи та зачинять розважальні центри

У Києві через коронавірус обмежать масові заходи та зачинять розважальні центри

Фото: УНІАН

Передбачається, що це триватиме до кінця березня.

У Києві для запобігання поширенню коронавірусу обмежать проведення масових заходів

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у фейсбуці.

Він уточнив, що це стосується і концертів, конференцій, кіносеансів та інших заходів. Закритими також будуть розважальні центри та розважальні зони в шопінг-молах.

Як повідомлялося, від 12 березня у столиці запроваджують план протиепідемічних заходів та обмежень, що діятимуть попередньо до кінця березня. Буде тимчасово обмежений освітній процес в закладах загальної та вищої освіти, в дитячих садочках, у мистецьких, спортивних школах та інших.

Нагадаємо, в Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараженння на коронавірус COVID-19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Після повернення до України чоловік отримав пам’ятку про самоізоляцію, і разом з дружиною сумлінно дотримувались рекомендацій. І, як зазначено у пам’ятці, за перших симптомів ГРВІ звернувся до лікаря.

Його госпіталізували. Транспортувала його до медзакладу спеціальна медична бригада. Він перебував в ізоляції. Контактував чоловік лише з дружиною, яка також була ізольована вдома під наглядом лікарів.

Втім, згодом мешканці будинку, де мешкає родина першого хворого українця, пікетували під’їзд. Вимагали слідом за чоловіком, що підхопив в Італії вірус, ушпиталити і його дружину. Згодом жінку ушпиталили - медичних показань для цього не було.

Коронавірус в Україні

Коронавірус в Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація