У Києві через балкон восьмого поверху врятували 15-річну дівчину, котру змусили працювати повією

У Києві через балкон восьмого поверху врятували 15-річну дівчину, котру змусили працювати повією

Із постраждалою тепер працюють психологи.

Пошук підробітку в столиці обернувся драмою для 15-річної селянки з Житомирської області. Вона шукала роботу няні, а потрапила в полон до сутенерш, які змусили її займатися проституцією, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

В 1-кімнатній квартирі на околиці столиці дівчина прожила майже тиждень. Вибратися звідти вона змогла після того, як почала кидати записки з проханням про порятунок. Вигуки почула школярка, що мешкає в тому ж під'їзді, розшукала коробочку з-під сірників, куди полонянка ховала записки, та покликала на допомогу. "Вона не могла відчинитися. Сказала, що її насильно там утримують, споюють алкоголем і змушують телефонувати своїй мамі і казати, що все нормально", - розповів патрульний поліцейський Денис Діхтяр.

У столиці дві жінки змушували займатися проституцією неповнолітню дівчину

У столиці дві жінки змушували займатися проституцією неповнолітню дівчину

Дитина боялася, що її кривдники от-от повернуться, тож діяти довелося за обставинами. Патрульні зрозуміли, що через двері до помешкання не потраплять, вирішили визволити дівчину через балкон. Для цього їм довелося вибити скло, але полонянку було врятовано. Зі слів очевидців, вона була дуже налякана, плакала, а на її тілі були помітні синці. Правоохоронці тим часом влаштували засідку під під'їздом і невдовзі затримали тих, хто підходив за описом.

Двоє затриманих 21-річних дівчат мають різні версії подій. Однак каже, що гостя з провінції сама попросилася в них жити, доки працює в столиці – а ким, мовляв, вони не знали. Натомість напарниця пояснила, що дівчинка відгукнулася на оголошення в соцмережі про роботу для дівчат і сама просилася надавати інтим-послуги, а також викрадала гроші в клієнтів-чоловіків. Нині обом сутенеркам загрожує позбавлення волі на строк близько 10 років. Із врятованою полонянкою працюють психологи.

Кореспондент ТСН Ольга Нескородяна

Повʼязані теми:

Наступна публікація