У Києві боржник обстріляв працівників банку: є поранені

У Києві боржник обстріляв працівників банку: є поранені

Фото: Національна поліція Київської області

В коридорі експерти знайшли дві стріляні гільзи.

У Деснянському районі столиці вдень 13 листопада чоловік відкрив вогонь по співробітниках банку, коли ті прийшли до нього додому через несплачений кредит. У результаті конфлікту, співробітник фінустанови отримав поранення в ногу.

Про це інформує пресслужба поліції.

Як повідомляється, спочатку до правоохоронців зателефонував чоловік, який заявив, що до його квартири намагаються проникнути невідомі. Згодом надійшов виклик про стрілянину за цією ж адресою.

Правоохоронці, приїхавши на місце інциденту встановили, що п’ятеро представників одного з банків прийшли до свого клієнта через борг за кредитом. Вони хотіли перевірити майно, яке за їхніми словами, стало власністю фінустанови.

Своєю чергою, побачивши невідомих людей, боржник дістав травматичний пістолет і здійснив два постріли. Куля влучила одному зі співробітників банку в ногу. Його ушпиталили медики.

Чоловік, який скоїв постріли, показав поліцейським дозвіл на зброю. У загальному коридорі експерти знайшли та вилучили дві стріляні гільзи. Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 125 ("Умисне легке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося раніше, у Києві на вулиці Чаадаєва в багатоповерхівці сталася стрілянина. Сусіди прийшли до власника однієї з квартир, аби з'ясувати, чому той не платить комуналку. Він вислухав претензії, сходив до свого помешкання за рушницею і почав стріляти по ногах сусідів, поціливши в одного з них.

Повʼязані теми:

Наступна публікація