У Києві BMW після зіткнення з іншим авто вилетів на зупинку з людьми

Унаслідок аварії травми отримали лише водії автомобілів.

У Києві на перехресті Петра Запорожця і Перова в суботу, 22 лютого, зіткнулися Nissan та BMW, який від удару вилетів на зупинку громадського транспорту.

Про це повідомляє "Информатор".

Як зазначається, аварія сталася приблизно о 22:00, на зупинці у цей час перебували люди.

За словами очевидців, BMW їхав бульваром Перова у бік Дарниці, коли з вулиці Петра Запорожця виїхав Nissan, який не поступився дорогою і зіткнувся з авто.

Унаслідок удару BMW полетів у зупинку, де стояли люди, на щастя, вони встигли відійти. Обидва водії отримали травми, попередньо, ніг і були госпіталізовані. Більше ніхто не постраждав.

Водночас один із очевидців заявив, що нібито водій за кермом BMW був у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння і  нібито сильно перевищив допустиму швидкість, але ні сам чоловік, ні правоохоронці цю інформацію не прокоментували.

Через сильне пошкодження автомобілів на місце ДТП прибули співробітники ДСНС, щоб уникнути загоряння. Наразі всі деталі аварії встановлюються.

Нагадаємо, раніше у Києві вантажівка без гальм в'їхала в пасажирську маршрутку і чотири автомобілі. Водієві Tata вдалося зупинити транспортний засіб лише за допомогою інших автомобілів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація