У Києві біля зоопарку аншлаг - черга на вхід закінчується в підземному переході

У Києві біля зоопарку аншлаг - черга на вхід закінчується в підземному переході

У Києві біля зоопарку аншлаг - черга на вхід закінчується в підземному переході

Фото: facebook.com/dtp.kiev.ua

Люди не дотримуються ніякої соціальної дистанції.

Сьогодні, 24 травня, у Києві відкриття зоопарку спровокувало величезні черги. Черга на вхід закінчується в підземному переході.

Багато людей одночасно хочуть подивитися на тварин. Про це йдеться на Facebook-сторінці dtp.kiev.ua.

"У п'ятницю на черговому онлайн-брифінгу мер столиці Віталій Кличко запросив усіх відвідати оновлений Київський зоопарк. Багато прислухалися до заклику керівника міста, що спровокувало величезні черги", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, люди не дотримуються ніякої соціальної дистанції. Багато з них без масок.

Також уздовж проспекту організувалася імпровізована стоянка з автомобілів відвідувачів зоопарку.

Аншлаг возле Киевского зоопарка. Сегодня все одновременно хотят посмотреть на животных. Очередь на вход заканчивается в подземном переходе. Открытие Киевского зоопарка спровоцировало огромные очереди В пятницу на очередном онлайн-брифинге мэр столицы Виталий Кличко пригласил всех посетить обновлённый Киевский зоопарк. Многие прислушались к призыву градоначальника, что спровоцировало огромные очереди. Люди не придерживаются никакой социальной дистанции, многие без масок. Также вдоль проспекта организовалась импровизированная стоянка из автомобилей посетителей зоопарка.

Опубликовано dtp.kiev.ua Воскресенье, 24 мая 2020 г.

Нагадаємо, що київський зоопарк відкрився із оновленим входом і карантинними правилами для відвідування. Увесь цей час працівники пильнували за тваринами, щоб ті не захворіли. А для гостей зоопарку пара тварин приготувала маленький сюрприз - поповнення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація