У Києві біля мосту Патона сталася смертельна ДТП

Водій автомобіля Hyundai від отриманих травм помер на місці.

У Києві відбулася смертельна ДТП на проспекті Возз'єднання біля мосту Патона в напрямку правого берега.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua

Репортаж з місця смертельного ДТП у Києві на проспекті Возз'єднання біля мосту Патона в напрямку правого берега. Водій автомобіля #Hyundai_Elantra #АА3995МЕ виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з #Skoda_fabia #АА4294ОМ. Водій автомобіля Hyundai від отриманих травм помер на місці. А водія автомобіля #Skoda у важкому стані терміново госпіталізували. На місці працюють патрульна поліція, швидка допомога, бійці #ДСНС, слідчо-оперативна група і наш кореспондент Владислав. Підключайтеся до ДТП.Київ Телеграм: ЧАТ для ФОТО/ВІДЕО ДТП/ПП у Київі t.me/dtpkiev @dtpkiev #дтп #Київ #аварія #фото #сьогодні #хроніка #dtp #dtpkiev #dtpkievua #знайдені #документи #accident #kiev #kyiv #today #crash #Патона #Возз'єднання

Опубліковано dtp.kiev.ua 1 грудня 2017 р.

Водій автомобіля Hyundai виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Skoda. Водій автомобіля Hyundai від отриманих травм помер на місці. А водія автомобіля Skoda у важкому стані терміново госпіталізували.

Цей рік став рекордним за кількістю ДТП в Україні. На дорогах загинуло понад три тисячі людей

Цей рік став рекордним за кількістю ДТП в Україні. На дорогах загинуло понад три тисячі людей

На місці працюють патрульна поліція, швидка допомога, бійці ДСНС, слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що раніше погодні умови викликали колапс на дорогах столиці. Київ зупинився в багатокілометрових пробках. У найскладнішому становищі опинилися приміські напрямки і мости між двома берегами Дніпра. На всіх тролейбусних і автобусних маршрутах "Київпастранс" ввів оперативне стан №3 – курсування без дотримання розкладу руху.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація