У Києві біля гуртожитку авіаційного університету невідомі зі стріляниною побили іноземця за зауваження

У Києві біля гуртожитку авіаційного університету невідомі зі стріляниною побили іноземця за зауваження

Фото: УНІАН

З місця події вилучили два пістолети.

У Києві на вулиці Ніжинська біля гуртожитку Національного авіаційного університету сталася бійка зі стріляниною.

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"Пізно ввечері до чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про бійку біля гуртожитку на вулиці Ніжинській. На виклик виїхали слідчо-оперативна група та екіпажі патрульної поліції", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на місці події було затримано одного з учасників конфлікту - громадянин іншої держави, 1993 року народження, який має посвідку на тимчасове проживання в Україні.

За словами іноземця, він приїхав до своїх друзів, однак не дочекався їх та вирішив їхати додому. Біля своєї автівки він побачив двох невідомих у стані алкогольного сп’яніння, які нецензурно висловлювалися. Чоловік зробив їм зауваження, а у відповідь незнайомці накинулися на нього з кулаками, згодом один із нападників дістав зброю та вистрілив вгору.

Фото: Відділ комунікації поліції Києва

Унаслідок події постраждалих немає, на місці інциденту поліцейські вилучили два пістолети (попередньо - пневматичний і стартовий) і відправили їх на експертизу.

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють всі обставини та учасників події.

Нагадаємо, на Київщині бандити під виглядом поліцейських викрали підприємця. Правоохоронці оперативно затримали озброєних викрадачів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація