У Києві безхатько знайшов пакунок із мертвим немовлям. Поліція тепер шукає породіллю

У Києві безхатько знайшов пакунок із мертвим немовлям. Поліція тепер шукає породіллю

Фото: pixabay.com

Зовнішніх ознак насильницької смерті не виявили.

У Києві безхатько на смітнику знайшов мертву новонароджену дитину. Тепер правоохоронці шукають матір, яка викинула немовля.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.19:30.

Обмежувальні стрічки, понад десяток правоохоронців та медики. У дворі столичної багатоповерхівки безхатько в пакеті зі сміттям знайшов мертве новонароджене немовля. Він просто шукав недоїдки та скляні пляшки. Поруч тут смітники. І неподалік від них поміж дерев він побачив пакет. Сподівався знайти там їжу. Але те, що знайшов, шокувало.

На місці злочину - одразу кілька загонів патруля та слідчі. Криміналісти оглянули тіло дівчинки. Зовнішніх ознак насильницької смерті не виявили. Правоохоронці допитали мешканців прилеглих будинків, магазинів та інших закладів. Але результатів це не дало. Наразі вони перевіряють відео з камер відеоспостереження – шукають матір.

У столиці безхатько на смітнику знайшов пакунок із мертвим немовлям

У столиці безхатько на смітнику знайшов пакунок із мертвим немовлям

"Відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 117 ККУ - це вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини. Призначена судово-медична експертиза, яка встановить причини смерті немовляти, а також чи народилася дитина живою чи мертвою".

Мешканець будинку, в дворі якого знайшли немовля, певен, що пакет із тілом новонародженої дівчинки викинули на смітник уночі.

"Позавчора там нічого не було, гралися діти. Тобто вночі із позавчора на вчора".

Розповідає, вагітних у їхньому будинку останнім часом не бачив. Не факт, що жінка взагалі з їхнього району. Каже, на слід матері оперативники намагалися натрапити за допомогою пошукових собак, але марно.

Правоохоронці просять усіх, хто має інформацію про матір, повідомити в поліцію.

Іван Воробйов

Повʼязані теми:

Наступна публікація