У Києві Audi збила людей на пішохідному переході й вилетіла на трамвайну колію, паралізувавши рух

За попередніми даними, водій та пасажир авто-порушника перебували у стані сп’яніння.

У Києві на Троєщині водій автомобіля Audi на латвійських номерах збив людей на пішохідному переході через вулицю Милославську, а потім вилетів на трамвайні колії на вулиці Миколи Закревського.

Про це повідомляють очевидці на сторінці пабліку "Троещина FB" у Facebook.

Як зазначається, ДТП сталася близько 7-ї ранку, в авто перебували водій та пасажир, обидва, ймовірно, у стані сильного алкогольного сп'яніння. 

Видео момента ДТП: Двойное пьяное(?) ДТП с пострадавшими в Киеве на Троещине. Со слов свидетелей, водитель автомобиля #Audi KHT 297 сначала на ул. Милославской сбил женщину на переходе, А затем на ул. Закревского вылетел на трамвайные пути. Водитель и пассажир собрали свои вещи и скрылись в неизвестном направлении. Предварительно, водитель находился в состоянии сильного алкогольного опьянения. Движение трамваев парализовано. Пострадавшей женщине оказывал помощь медики скорой, она госпитализирована в БСМП Ув. водителя, не пейте за рулём! Вы можете не только себя лишить жизни, но и других участников движения. Фото: Константин, Николай, Троещина FB Присылайте Ваши фото/видео 0937713333 Viber/Telegram #дтп #Киев #авария #фото #сегодня #хроника #dtp #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #дтпкиев

Опубликовано dtp.kiev.ua Cреда, 15 августа 2018 г.

Також очевидці розповіли, що чоловіки після наїзду на родину з двома дітьми поїхали геть, а, заїхавши на колії, вийшли з машини, забрали свої речі та втекли у невідомому напрямку, паралізувавши рух трамваїв.

На місце події прибула бригада швидкої медичної допомоги та госпіталізувала пішохода, в якого, попередньо, діагностували переломи обох ніг.

Згодом стало відомо, що водія та пасажира оперативно затримали правоохоронці. Наразі поліція встановлює всі подробиці ДТП.

Нагадаємо, раніше на Київщині Dacia Logan спричинила масштабну аварію, двічі вилетівши на зустрічну смугу та протаранивши кілька авто. Загинули троє людей.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація