У Києві 16-річний підліток викрав у батька автомобіль і влаштував ДТП з патрульними – соцмережі

В результаті аварії постраждав поліцейський.

У Києві 16-річний підліток взяв без дозволу автомобіль батька і влаштував на ньому п'яну ДТП.

Про це повідомляє спільнота "Київ Оперативний".

8 березня, близько 23:30, поліцейські отримали виклик про викрадення автомобіля Lancia з двору будинку. Через кілька десятків хвилин патрульні поліцейські виявили машину біля Володимирського ринку. Правоохоронці зажадали від водія зупинитися, але він проігнорував їхні вимоги і за ним почалася гонитва.

Все закінчилося тим, що на вул. Антоновича, 165, водій Lancia не вписався у поворот і зіткнувся з патрульним автомобілем Toyota Prius. Внаслідок ДТП травму руки отримав поліцейський, його відвезли на обстеження до лікарні.

Як з'ясувалося пізніше, за кермом викраденого авто виявився 16-річний син заявника. У нього в крові виявили 0,78 проміле алкоголю.

Раніше повідомлялося, що у світі зросла смертність від аварій на дорогах. За рік гине 1,35 млн осіб, або в середньому близько 3 тис. 700 летальних випадків на день. Існує багато причин для такої тенденції: швидка урбанізація, погані стандарти безпеки, недотримання правил дорожнього руху, водії під час водіння відволікаються або перевтомлюються, інші сідають за кермо під впливом наркотиків або алкоголю, перевищують швидкість, нехтують ременями безпеки і захисними шоломами.

Незастраховане кермування: як діяти, коли у винуватця ДТП немає страхового поліса

Незастраховане кермування: як діяти, коли у винуватця ДТП немає страхового поліса

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація