У гуртожитку НАУ в Києві вже розпочали ремонт, а проти минулого керівництва порушили вісім справ

Водночас адміністрація НАУ погоджується, що гуртожитки студентського містечка потребують оновлення та капітальних ремонтів.

Нещодавно користувачів Мережі обурили фото жахливих умов проживання у студентському гуртожитку НАУ №11, який розташований на вулиці Ніжинській в Києві. На фото видно, що вбиральні та душові у вкрай поганому стані, раковини побиті, ремонту тут не було дуже давно.

Водночас адміністрація Національного авіаційного університету категорично заперечує факт наявності вказаних недоліків у гуртожитку 11 Студентського містечка НАУ. Там запевняють, що наведеним фотографіям декілька років. А ремонт почали робити від лютого 2021 року, після зміни керівництва закладу. 

"Інформаційна атака спрямована, скоріш за все, від минулого керівництва університету, за результатами діяльності якого порушено понад вісім карних справ, і має на меті дискредитацію університету після успішної вступної кампанії, за результатами якої НАУ посів четверте місце в Україні за кількістю поданих заяв абітурієнтів", - йдеться у заяві НАУ.

Водночас адміністрація НАУ погоджується, що гуртожитки студентського містечка потребують оновлення та капітальних ремонтів.

"Попередні кілька років, за керівництва колишнього ректорату, окремі приміщення гуртожитків дійсно були доведені до критичного стану, а ремонтних робіт, певно, ніхто не проводив взагалі", - йдеться в заяві.

Після зміни керівництва НАУ (у лютому поточного року), відповідними підрозділами університету розроблено план усунення недоліків та розбудови Студентського містечка, який буде реалізовуватись у період від 2021 року до 2026 року.

"Наразі, Студентське містечко НАУ оновлюється крок за кроком, і вже реалізовано низку закупівель для поліпшення проживання студентів. Наприклад, придбано та встановлено понад 150 одиниць газових та електричних плит, оновлено м'який інвентар в кількості більше 2000 одиниць матраців, подушок, комплектів постільної білизни. Здійснюються заходи з усунення недоліків протипожежної безпеки - закуплено необхідну кількість пожежних щитів, проводиться підготовка до встановлення протипожежної сигналізації в гуртожитках тощо", - підсумували у заяві. 

На підтвердження своїх слів адміністрація НАУ опублікувала фото стану окремих приміщень гуртожитку 11, на них видно, що ремонтні роботи дійсно ведуться. 

Проте, знімальну групу ТСН до гуртожитку не пустили, мовляв, карантинні  обмеження.

Нагадаємо, раніше ТСН.ua опублікував рейтинг університетів Києва.

Повʼязані теми:

Наступна публікація