У "Гулівері" заявили, що не мають стосунку до конфлікту на кількох поверхах будівлі

У "Гулівері" заявили, що не мають стосунку до конфлікту на кількох поверхах будівлі

Бізнес-центр працює у штатному режимі.

Бізнес-центр "Гулівер" не є стороною конфлікту навколо права власності 31-33 поверхів його будівлі. Про це йдеться у офіційній заяві центру.

Бізнес-центр заявляє, що ці поверхи на праві власності належать ТОВ "Юнісон груп", тому конфлікт не стосується будь-яких інших приміщень БЦ "Гулівер". Центр працює у штатному режимі.

"Конфлікт між АРМА (агенція з розшуку та менеджменту активів) і призначеним ним управителем (ТОВ Бізнес центр "Навігатор") з однієї сторони та ТОВ "Юнісон груп" з другої сторони, відбувається довкола процесу передачі в управління офісних приміщень на 31-33 поверхах, які належать ТОВ "Юнісон груп"", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, в офісному центрі "Гулівер" у місті Києві, декілька поверхів є власністю екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка та членів його родини. Активи Клименка арештовували у зв'язку з низкою проваджень щодо його діяльності. АРМА ухвалою Печерського суду від 28 вересня 2017 року отримала в своє управління 31, 32 та 33 поверхи офісної будівлі, однак агенти постійно стикаються з перешкоджанням доступу до цих приміщень, де зокрема розташована редакція газети "Вести".

Раніше колишньому главі "Мінздоху" повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за статею "створення і участь у злочинній організації та зловживання службовим становищем". Військовий прокурор Анатолій Матіос розповів про викриття масштабної схеми розкрадання Клименком грошей з бюджету та розповів про приголомшливу кількість виявленого в нього елітного майна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація