У "Домі милосердя" пояснили, чому телефон волонтера Кучапіна вмикався після його смерті

У "Домі милосердя" пояснили, чому телефон волонтера Кучапіна вмикався після його смерті

Фото: ТСН.ua

Телефон поліцейські віддали дружині Олені.

Доступ до сторінок померлого Олексія Кучапіна у соціальних мережах отримала його дружина Олена, через його телефон, який їй передала поліція.

Про це повідомляється на сторінці "Дому милосердя Києв", керівником якого був Кучапін.

"Телефон в цій справі не є речовим доказом, за думкою слідства, тому його повернули як особисту річ", - наголосили у "Домі милосердя".

 

Попередня версія цієї публікації була видалена, але ми поновили її слово в слово. Перепрошуємо за цю ситуацію. Якщо Вам...

Опубліковано Дім Милосердя Київ Субота, 25 липня 2020 р.

Раніше священник-волонтер Захарія Керстюк написав про те, що хтось зламав акаунти Олексія Кучапіна й отримав доступ до його сторінок у соцмережах. Крім того, телефон волонтера, який зник, як вдалося дізнатися у оператора, також кілька разів вмикали.

25 липня у Києві попрощалися з Олексієм Кучапіним і озвучили його передсмертну записку.

"Це коротка записка. Вона починається так: "Я виріс без батька на вулиці і мені щодня доводилось робити вибір між злом і добром. Частіше я вибирав зло. Сподіваюсь, бог мене помилує заради Ісуса", - озвучив текст записки пастор церкви, який товаришував із загиблим.

Нагадаємо, 16 липня Кучапін нібито поїхав до Дніпра. Після цього перестав виходити на зв'язок. Через шість діб тіло волонтера знайшли в орендованій квартирі. А соцмережі вибухнули постами, мовляв, Олексія Кучапіна навмисно вбили. Остаточну причину смерті поліцейські повідомлять після результатів експертиз. Тепер більш схильні до версії самогубства. Адже поряд із загиблим правоохоронці знайшли пігулки та записку

Деталі розслідування смерті  волонтера-вірянина читайте у статті: "Загадкова смерть волонтера Кучапіна: чому друзі вважають, що його вбили і як розслідують справу".

Повʼязані теми:

Наступна публікація